"För att kunna göra ett bra jobb måste du älska det du gör"

– och vi är frisörer som älskar att göra dig fin i håret!

Välkomna in!

Letar du efter bra frisörer i Lindesberg? Då har du hittat rätt! Vi fokuserar alltid på personlig service och vi vill att varje kundbesök ska vara unikt utifrån vad som passar just dig. Vår salong har en familjär känsla, det är viktigt för oss för att alla ska känna sig välkomna och vi har kunder i alla åldrar.

Boka tid hos oss genom att ringa eller håll utkik utanför salongen efter ”drop-in” skylten för att få en snabb tid. Se vilka behandlingar vi erbjuder HÄR.

Våra frisörer och vår nagelteknolog

Frisörerna på vår salong har olika erfarenheter och stilar men det vi har gemensamt är att vi strävar alltid efter att vara bäst med det vi gör och att du som kund ska känna dig trygg i våra händer. Hårstudions välutbildade frisörer tar väl hand om dig oavsett om du bara vill putsa dina toppar eller göra en total makeover. Vi gör allt för att du ska få en lugn stund i frisörstolen för att sedan gå ifrån salongen med ett leende på läpparna.

Vi vill ständigt utvecklas och går därför på utbildningar och mässor regelbundet för att följa med i de senaste trenderna.

Vår nageltjej är utbildad som nagelteknolog och har flera års arbetslivserfarenhet.

En av våra frisörer, Camilla Östlund

Camilla Östlund

Började plugga på Virginska skolan år 1987. Efter studierna var hon på olika ställen i Örebro och enda sedan år 1995 har hon varit på Hårstudion. Idag äger hon salongen. Har gesällbrev.

En av våra frisörer, Elvy Arnesson

Elvy Arnesson

Pluggade till frisör på Virginska år 1981. Efter studierna startade Elvy Hårstudion och har sedan dess arbetat där. År 2015 överlämnade hon salongen till Camilla och hyr nu sin stol där. Har gesällbrev.

Zaritha Sterzenbach

Det senaste tillskottet. Zaritha gör naglar på salongen vilket är ett nytt koncept för oss. På ojämna veckor tillbringar hon sin tid på salongen.

Vi finns också på salongen

Voof voof! Vi heter Teddy och Otto och är två allergifria hundar. Kom och gosa med oss på salongen!

Bild på telefon

Boka tid

0581-13850

Hitta till oss

Hitta till oss

Kristinavägen 31 C 711 30 Lindesberg

Sax - öppettider

Öppettider

Vardagar 07.30-18.00

Stäng meny